DandelionZorg


Go to content

Kernteam

DandelionZorg

Debbie Nicolai  is mede eigenaar van DandelionZorg en DandelionTraining. Na haar HBO opleiding verpleegkunde heeft ze ruim 20 jaar in de zorg gewerkt. Ze heeft ervaringen in de psychiatrie, thuiszorg en algemeen ziekenhuis. Zij werkt sinds 2003 als docentverpleegkunde, studieloopbaanbegeleider, coördinator studentenzorg, trainer en coach in het MBO onderwijs en in de zorg. Zij heeft zich de afgelopen jaren in de palliatieve zorg gespecialiseerd.  Als gediplomeerde coach begeleidt zij de palliatieve zorgvrager en naasten. 
Door haar ervaringen in de praktijk en haar kennis is zij vakkundig instaat om haar kennis en kunde over te dragen aan anderen. Dit is een belangrijke drijfveer in haar werk. Debbie is nieuwsgierig en onderzoekend van aard. Ze toont interesse in mensen en met name in de situatie waarin deze als hulpverlener mee te maken krijgt. 
Debbie Nicolai is BIG geregistreerd verpleegkundige.Brigitte Bartels  is mede eigenaar van DandelionZorg en DandelionTraining. Na haar HBO opleiding verpleegkunde heeft ze zich gespecialiseerd in de oncologie en palliatieve zorgverlening. Zij heeft werkervaring in diverse settingen opgedaan zoals het ziekenhuis en hospice. Brigitte is actief betrokken bij alle organisatorische ontwikkelingen binnen het oncologische palliatieve vakgebied en ziet het als een uitdaging om de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk van verpleegkundigen, verzorgenden en andere betrokkenen.
Brigitte Bartels is BIG geregistreerd verpleegkundige.

Welkom | DandelionZorg | DandelionTraining | Praktische informatie | Contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu