DandelionZorg


Go to content

Kernteam

DandelionZorg

Debbie Nicolai is medeoprichter en mede eigenaar van Dandelion. Na haar HBO opleiding verpleegkunde heeft ze ruim 20 jaar in de zorg gewerkt. Ze heeft ervaringen in de psychiatrie, thuiszorg en algemeen ziekenhuis. Zij werkt sinds 2003 als docentverpleegkunde, studieloopbaanbegeleider, trainer en coach in het MBO onderwijs en in de zorg.
Door opleidingen en trainingen onderhoudt zij haar specialisatie in de oncologische - en palliatieve zorg.
Binnen de palliatieve zorg gaat het om optimaliseren van kwaliteit van leven. Als gediplomeerd coach begeleidt zij de palliatieve zorgvrager en naasten.
Debbie is nieuwsgierig en onderzoekend van aard. Door haar ervaringen in de praktijk en haar kennis is zij op vakkundig wijze instaat haar kennis en kunde over te dragen aan zorgverleners. Dit is één van haar belangrijkste drijfveren in haar werk.
Brigitte Bartels is medeoprichter en mede eigenaar van Dandelion. Na haar HBO opleiding verpleegkunde heeft ze zich gespecialiseerd in de oncologie en is ze 10 jaar werkzaam geweest als oncologieverpleegkundige in het kankerinstituut Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam.
De afgelopen 13 jaar heeft Brigitte zich gespecialiseerd in de palliatieve zorgverlening, waarbij ze onder andere de tweejarige opleiding 'Palliatieve zorg voor gevorderden' aan het UMCU heeft afgerond.
Van 2003 tot 2016 is zij werkzaam geweest bij hospice Bennekom als specialistisch verpleegkundige palliatieve zorg. Daarnaast heeft ze 7 jaar bij het palliatieve consulenten team (PCT) Gelderse Vallei gewerkt. Sinds 2016 is zij wederom werkzaam als oncologie verpleegkundige in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis.
Brigitte is actief betrokken bij alle organisatorische ontwikkelingen binnen het oncologische palliatieve vakgebied en ziet het als een uitdaging om de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk van verpleegkundigen, verzorgenden en andere betrokkenen.


Welkom | DandelionZorg | DandelionTraining | Praktische informatie | Contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu